Ebroasis Fishing & Outdoor

 

 


CANYONING 

Canyoning

 

Ebroasis Fishing & Outdoor biedt canyoning trips aan voor jong en oud. Bent u nieuwsgierig, geniet u van de mooie omgeving en wilt u een onvergetelijke ervaring mee maken? Dan is canyoning zeker een aanrader!

 

 

 

 

     

VIA FERRATA / KLETTERSTEIG

VIA FERRATA

 

Sportief stukje berg beklimmen, mooie wandelingen over de toppen van de bergen en genieten van het prachtige uitzicht op Tarragona. Dat is Via Ferrata! We bieden 3 verschillende Via Ferrata trips.

 

MOUNTAINBIKES 

MOUNTAINBIKEN

In de omgeving van 'La Terra Alta' bevindt zich het beroemde fietsgebied; Via Verde. Deze staat bekend om zijn mooie mountainbike routes en de prachtige omgeving.

      

ABSEIL (25 M)

ABSEILEN

Eerst is het 10 minuten wandelen in een richting het hoogste punt van de berg, om vervolgens te gaan abseilen. 30 meter abseil! Wie gaat de uitdaging aan? Geschikt voor jong en oud.

 

 

KANO EBRO RIVIER

KANO

 

Middagje kanoën op de Ebro Rivier? Dat kan bij ons! Met de comfortabele Sit On Tops kano's de rivier afvaren. Lekker een middagje bezig met de familie in een indrukwekkende omgeving!

     

VISSEN EBRO RIVIER

MEERVAL / KARPER VISSEN EBRO

 

Zowel de enorme meervallen (tot de 2,50 meter!) en de mooie karpers worden gevangen op de Ebro rivier. Keertje (sport)vissen op de bekende Ebro rivier? Dan kan dit bij ons zowel op de camping als met een bootje, met een vis gids.

 

 

Ebroasis Fishing & Outdoor Compilatie in 3:30m ! 

 

 

Top