Ebroasis Fishing & Outdoor


 

Wij zijn Mandy van Hout (Aruba, 1989) en Jeroen Rijsdijk (Oudenbosch, 1984). Sinds 2011 genieten wij samen van het leven. Dit doen we door samen de wereld te verkennen, samen een buitensportbedrijf te runnen, samen doelen te stellen en naar toe te werken, lekker eten en drinken en te genieten van familie en vrienden.

 

Mandy is begin '14 afgestudeerd als bewegingsdeskundige te Fontys Sporthogeschool. Jeroen is sinds 2007 buitensport instructeur en is 5 jaar coördinator geweest van Umyak buitensport. Al heel snel waren we erachter dat onze passies wel overeen kwamen, namelijk: Buiten zijn en sporten. De ouders van Mandy zijn eigenaren van een mooie familie camping (Finca Ebroasis) in Ginestar, Tarragona. Hierdoor zijn de mogelijkheden ontstaan om onze droom waar te maken, namelijk: om een eigen buitensportbedrijf te starten in het mooie Spaanse land. De camping ligt aan de Ebro rivier in Tarragona, een prachtig gebied om te vissen en om buitensport activiteiten te doen. Zo is ons bedrijf 'Ebroasis Fishing & Outdoor' tot leven gekomen.

 

MAndy & Jeroen

 

Canyoning Horta st. Joan Spain

Ebroasis Fishing & Outdoor biedt de mogelijkheid om samen met de gehele familie buitensportactiviteiten te doen, maar ook om rustig aan de waterkant te genieten van het lekkere weer, het mooie uitzicht van de rivier en de uitdaging aan te gaan om de grootste vissen te vangen. Wij bieden verschillende outdoor activiteiten zoals, Canyoning, klimmen en abseilen, mountainbiken, kanoën of Via Ferrata.

 

Wij willen met Ebroasis Fishing & Outdoor het ideale vakantie gevoel creëren. Overdag outdoor activiteiten en 's avonds genieten van het lekkere eten en drinken op camping Ebroasis. 

 

Top

Web Statistics

Clicky