Ebroasis Fishing & Outdoor

 


 

 

Het reisbureau voor de combinatie van Karper vissen + Luxe Kamperen

 

Karper Camping:

De luxe van een Camping met het avontuur van de Rivier!

 

Ebroasis is een intensieve samenwerking aangegaan met het reisbureau Karper Camping. Hier kunt u terecht voor uw boekingen om een week lang te vissen op Karper en/of Meerval op de Ebro rivier, terwijl uw gezin en/of vrienden zich prima vermaken op Finca Ebroasis en omgeving.

 

Karper Camping heeft alles op een rijtje gezet voor wat betreft de mogelijkheden om zowel de visliefhebber als de niet vissers een mooie week te bieden. Denk aan kamperen in een luxe Safaritent, compleet ingericht, aan de bekendste rivier van Spanje: de Ebro.

 

Een week vissen op de Ebro rivier, voor twee personen met twee niet-vissende partners boekt u al vanaf € 283,50 p.p.. Kijk eens op Karper Camping voor alle informatie !

 

 


 

Camping Ebroasis         

Bij het mooie dorpje Ginestar in Tarragona bevindt zich onze kleine familie boerderij"Ebroasis". De boerderij cq. finca is gelegen tussen de druiven, fruitbomen en heeft directe toegang tot de Ebro rivier. Wij bieden staanplaatsen voor tenten, caravans en verhuren Safari Lodge Tenten die volledig ingericht is.

 


 

 

 

 Escape Challenge

Escape Challenge

Ervaar de #1 Escape Challenge in de beste Escaperooms van Nederland. Bekijk http://www.escaperoom.nl/uitje voor meer informative.

  

 

 

Rent a Houseboat in Amsterdam ! Al eens eerder een huisje op het water willen huren in de hoofdstad van Nederland: Amsterdam? Bekijk https://www.rentahouseboat.com/houseboat/in.amsterdam voor meer informatie.

 
   
 Bergwijzer Bergen Magazine is hét tijdschrift voor  bergliefhebbers. Mooie tochten in bekende en minder bekende berggebieden in Europa, handige tips, schitterende foto's en achtergrondinformatie over de streek, de natuur en cultuur. www.bergwijzer.nl is de website behorende bij het tijdschrift Bergen Magazine. 

 

  

 Aabeve Vertaalbureau is al bijna 30 jaar actief  inde vertaalbranche, waardoor het uiteraard beschikt over een zeer ruime ervaring. Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele en meestal ook beëdigde vertalers. De website van Aabeve Vertaalbureau is:
http://www.aabeve.nl/.

 

 

Top

Web Statistics

Clicky