Ebroasis Fishing & Outdoor

 


 

Bij het mooie dorpje Ginestar in Tarragona bevindt zich de gezellige finca Ebroasis. De naam Ebroasis komt van de EBRO rivier en het OASE gevoel wat je bij de locatie krijgt. Tussen de druiven velden en fruitbomen, met een mooi uitzicht over het dorpje, met een directe toegang tot de Ebro rivier, bevindt zich de finca Ebroasis. Er kan overnacht worden op de finca Ebroasis. Er staan geheel ingerichte safaritenten, plaatsen voor sta caravans en tentplaatsen in de schaduw.

 

Ingang Camping

   BBQ + Speeltuintje

 

De camping beschikt zich over tientallen staanplaatsen voor tenten en over zes staanplaatsen voor caravans en / of vouwwagens. U kunt ook een Safaritent huren die volledig is ingericht.

Kampeerveld

Kampeerveld achter

 

Kampers achter op het veld


 

 De Safaritenten zijn geheel ingericht en zijn geschikt voor 4 en/of 6 personen. Klik hier voor meer informatie over boekingen en / of overige informatie.  

 

Safaritent XL: 6 personen 

 Safaritent XL (6 personen)

Vooraanzicht

 

Slaapkabine (x2)

Binnen eethoek

Buitenkeuken / koelkast / gasfornuis

 


Safaritent L: 4 personen

Safaritent L

Safaritent L

 

Slaapcabine + keukenkast

 

Slaapcabine + klerenkast

Uitzicht Safaritent L


 

Er is veel te beleven in de buurt van waar de finca zich bevindt. Onder andere de activiteiten die Ebroasis Fishing & Outdoor aanbieden en vele andere opties. Denk aan het natuurgebied 'Els Ports' met haar mooie bergketens en het prachtige natuur wat op 15 minuten rijden is. Langs deze bergketens loopt de 'Via Verde', een wandel- en fietsroute en binnen een half uur bent u aan de prachtige kust, 'Costa Dorado' met haar mooie stranden. Met andere woorden; de moeite waard om het eens gezien te hebben!

 

Verder is er op de fincavoldoende afleiding voor jong en oud. Terraza Ebroasis is gedurende de hele dag open waar u drinken en/of eten kunt bestellen. Er is gratis Wi-Fi netwerk op het terras. Verder kunt u darten, tafelvoetballen en tafeltennissen. Of u kunt lekker bij de rivier vissen of een plons nemen. Kortom; voldoende bezigheden.

 

Op de finca zijn voldoende en schone sanitaire voorzieningen. Stroomvoorziening d.m.v  zonnepanelen en een eigen bron met schoon drinkwater. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.


 

Top

Web Statistics

Clicky